Fotoverslag zaterdag 6 februari

Het is alweer even geleden dat hier nog eens een verslag gepost is, 'time is a valuable resource lately'...

Hier nog eens enkele fotootjes van deze (weliswaar bescheiden) spelavond op zaterdag.

Jamaïca
Beruchte piraten vervelen zich ook wel eens en besluiten dan maar om een race te houden rond het eiland Jamaïca, maar daar is geld en voedsel voor nodig natuurlijk. De dobbelstenen en je kaarten bepalen hoeveel je van welke grondstof krijgt en hoe snel je vaart.



Bedriegers Bedrogen
Stuur je gezanten uit om invloed te verwerven in verschillende domeinen van de maatschappij, maar pas op er zijn een hoop bedriegers bij die je plannetjes wel eens kunnen dwarsbomen!



King's Forge
De koning zoekt een nieuwe smid en heeft tal van artefarcten nodig, ben jij in staat om de mooiste en duurste te smeden?


Dixit Oddyssey
Kaarten met wonderlijke taferelen die zo lijken te zijn weggelopen uit je dromen. Bedenk een cryptische tip bij je kaart waarna de andere spelers moeten raden wat jouw kaart was. Wees niet te cryptisch, want als niemand  je kaart vindt, krijg je geen punten, maar ook te duidelijk is niet goed, want als iedereen je kaart vindt, krijg je ook geen punten...


Gipsy King
Vestig je zigeunerfamilie op dit nieuw ontgonnen gebied, maar probeer je caravans wel samen te houden, dat is voor iedereen gezelliger. En ook rond een meertje met vissen is het aangenaam vertoeven.



Tiny Epic Galaxies
Bouw  ruimteschepen, koloniseer planeten en breid je eigen galaxy uit in dit super compacte spel.




Kingsburg
Rol de dobbelstenen en verspreid ze op het bord om zo de juiste grondstoffen te verzamelen om aan je koninkrijk te bouwen.



Volgende afspraak op vrijdag 19 februari en zaterdag 5 maart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten