Deze vrijdag 21/10 en zaterdag 05/11

Zoals sommigen onder jullie waarschijnlijk wel weten, was het vorig weekend de hoogmis voor de spellenliefhebber, namelijk de grootse spellenbeurs van Europa: SPIEL in Essen, Duitsland.
Uiteraard konden ook onze bestuursleden daar niet ontbreken! We hebben daar spellen getest, bewonderd en uiteraard ook gekocht!

We hebben de clubcollectie uitgebreid met enkele oudere spellen die we tweedehands op de kop konden tikken zoals Keltis, Amazone, Mangrovia, Burgen von Burgund, Wikinger, Sla je Slag(room) en nog enkele andere, en mogelijk komen er ook nog wat nieuwe releases bij.

Hoe dan ook zullen er de volgende maanden een hoop nieuwe releases uit onze persoonlijke collecties te spelen zijn op onze spelavonden. Mogelijk kan de uitleg nog wat moeizaam gaan en weten we nog niet of de spellen ook effectief goed zijn, maar het is natuurlijk deel van de pret om dat te ontdekken en de moeizame uitleg te ondergaan. 😊

Dus als je benieuwd bent naar wat voor lekkers er dit jaar allemaal is uitgekomen op spellengebied zijn onze spelavonden deze vrijdag en op zaterdag 5 november the place to be! Onze gezamenlijke collectie op de blog moet nog geüpdatet worden dus welke spellen er zoal zullen zijn is nog even spannend afwachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten