Aankondiging bordspelavonden

De derde vrijdag van de maand komt er op 17/11 aan en dus ook weer een spelavond van De Spelhamels! Ook zaterdag 2 december halen we onze collectie weer uit de kast om jullie een gezellige spelavond aan te kunnen bieden.

Zoals in de vorige mail reeds te lezen was, is een deel van onze leden naar de grootste spellenbeurs van Europa geweest en we hebben daar weer een mooie verzameling gloednieuwe spellen aangekocht. Enkele daarvan zijn vorige zaterdag reeds gespeeld geweest - van enkele van die spellen vind je foto's op onze Facebookpagina - maar ook vrijdag zullen er ongetwijfeld weer wat leuke nieuwe spellen te spelen zijn.

En dan nog een niet-spelgerelateerd nieuwtje dat we jullie niet willen onthouden!
Jasper is één van onze regelmatige spelers en komt speciaal voor onze spelavonden van het verre Kasterlee naar Beerse. Er is nu een reden om de omgekeerde trek te maken, want Jasper heeft in Kasterlee een oude caravan omgebouwd tot een heuse ESCAPE ROOM voor 4 personen.
Tegenwoordig zijn escape-rooms in een doosje te verkrijgen als spel, maar er gaat natuurlijk niets boven een echte fysieke kamer om uit te ontsnappen. Dus voor wie houdt van puzzels, raadsels en samenwerken om tot een oplossing te komen, is het zeker de moeite om daar eens een kijkje te gaan nemen.
In de ontvangstruimte zijn er ook enkele partygames om te spelen!

Meer info op http://www.createyourescape.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten