Bordspelavond vrijdag 15/12 en zaterdag 6/01

De derde vrijdag van de maand komt er weer aan op 15/12 en dus ook weer een spelavond van De Spelhamels! Ook zaterdag 6 januari halen we na een resem feestdagen onze collectie weer uit de kast om jullie een gezellige spelavond aan te kunnen bieden.

Als je nog een cadeautje zoekt voor de feestdagen is een gezelschapsspel altijd een aanrader! Voor inspiratie kan je altijd eens snuisteren in onze 88 spellen tellende vaste clubcollectie of de tientallen spellen die onze leden hierbovenop nog meebrengen.

In november vond in Antwerpen spellenbeurs SPEL plaats en daar hebben we 4 toegankelijke spellen aangekocht (toevallig 3 van de 4 van 999 Games) om onze collectie uit te breiden. Vanaf deze vrijdag dus standaard in onze clubcollectie:
- Berenpark: met tetrisachtige tegels een dierenpark uitbouwen, maar goed kijken waar je de tegels legt en proberen om als eerste de beste stukken te nemen.
- Majesty: door slim gebruik te maken van de karakters in het spel zoveel mogelijk geld verdienen.
- NMBR 9: een puzzelspel met puzzelstukjes in de vorm van nummers. Probeer zoveel mogelijk verdiepingen te maken en de hoogste getallen zo hoog mogelijk te krijgen om meer punten te verdienen.
- Passaportas: een cadeautje van uitgeverij 'Jorta' waarin je als baas van een vliegtuigmaatschappij als eerste al je passagiers over de wereld wilt gevlogen hebben.

Hopelijk tot vrijdag en zaterdag!

Alvast fijne feestdagen gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten