Bordspelavonden op 18/05 en 02/06 + ander nieuws!

Vrijdag 18/05 is het weer de derde vrijdag van de maand en dus ook weer een spelavond van De Spelhamels! En ook zaterdag 02/06 halen we onze collectie weer uit de kast om jullie een gezellige spelavond aan te kunnen bieden.

Wie niet aanwezig was op onze vorige spelavond is waarschijnlijk nog niet op de hoogte, maar we hebben eindelijk nieuwe verlichting in Den Anker! Dat betekent flexibelere tafelopstelling, geen moeilijk te lezen kaarten of symbolen meer en duidelijkere kleurweergave! Als dat geen reden is om nog eens langs te komen, weten wij het ook niet meer. ;-)

In ander nieuws willen we ook nog het KUBB-tornooi en spellendag van zaterdag 26 mei vermelden die plaatsvinden op het grasveld aan de Boudewijnstraat in Beerse. Dit KUBB-tornooi organiseren wij samen emt Okra Beerse en wijkvereniging dorp ten voordele van vzw het vierkant wieltje uit Beerse. Wie niet wil kubben of snel uit het tornooi ligt, kan op dezelfde locatie ook bij ons terecht voor het spelen van het betere gezelschapsspel.
Officieel kon er voor het kubb-tornooi enkel ingeschreven worden tot morgen, maar omdat we nog plaatsen over hebben, wordt de deadline verlengd tot volgende week dinsdag. Voor meer info en het inschrijvigsformulier klik hier
Als je graag mee wil doen, maar geen ploeg kan samengesteld krijgen, mag je altijd reageren op deze mail en dan brengen wij jou in contact met anderen met hetzelfde probleem, dan spelen wij voor matchmaker!

Tot op één van onze spelavonden en hopelijk ook op het kubb-tornooi!
Speelse groeten
De Spelhamels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten