Bordspelavoden op vrijdag 19/10 en zaterdag 3/11 + spellentornooi in Arendonk + spellenbeurs SPIEL in Duitsland

Deze vrijdag 19/10 en zaterdag 3/11 is het weer tijd voor een bordspelavond bij De Spelhamels!

Binnenkort staat de hoogmis voor de spellenliefhebber weer voor de deur in de vorm van spellenbeurs SPIEL in het Duitse Essen van donderdag 25/10 tem zondag  28/10. Wij trekken alleszins met een delegatie naar ginder! Laat het gerust weten als je zelf ook gaat, misschien komen we elkaar daar dan tegen.
Het staat alleszins al vast dat we weer met een gigantische voorraad nieuwe spellen naar huis zullen komen, dus het zal op onze volgende spelavonden (zaterdag 3/11 dus al) weer een regelrecht spelfestijn worden met een mooie selectie van de meer dan 1000 nieuwe spellen die daar uitgebracht worden. Yummie. :-)

We willen ook nog even reclame maken voor het spellentornooi dat één van onze regelmatige spelers, Gunther, in Arendonk organiseert. Inschrijven kan namelijk nog steeds tot en met deze donderdag via http://fbjs.be/Home/Inschrijvingen
Inkom is 9€, de spellen worden indien nodig uitgelegd en je gaat sowieso met een spel naar huis.

Om af te sluiten kunnen we met trots meedelen dat we dit jaar de CULTUURPLUIM van de cultuurraad hebben gewonnen met ons kubb-tornooi dat we samen met OKRA en wijk 't dorp georganiseerd hebben! Vanaf dit jaar rijkt de cultuurraad een prijs uit aan een vereniging die een activiteit georganiseerd heeft met net dat tikkeltje meer. Ons kubb-tornooi paste in dat plaatje omdat we oud (OKRA) en 'jong' (wij) met elkaar verzoend hebben en omdat het voor een goed doel was ('t vierkant wieltje uit Beerse).
Weeral wat extra subsidies om onze clubcollectie uit te breiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten