Spelavonden op vrijdag 21/12 en zaterdag 5/1 + Schorvoort for life

Hier zijn we weer met onze maandelijkse aankondiging van onze volgende spelavond. Deze vrijdag 21/12 en in het nieuwe jaar op zaterdag 5/01 kan je weer geheel gratis en voor niets bordspellen komen spelen in Den Anker!

Voor wie nog inspiratie zoekt voor een leuk spel om de donkere dagen door te komen of om het familiefeest net dat tikkeltje leuker te maken, zal er weer een mooie selectie spellen beschikbaar zijn om te testen.

En wie aan onze spelavond vrijdag niet genoeg heeft voor deze maand, heeft geluk want ook zaterdag kan er gespeeld worden! We ondersteunen dan namelijk samen met spellenclub Bengereng uit Turnhout het evenement 'Schorvoort for life' waar een kubb-tornooi, platenbeurs en spelnamiddag georganiseerd wordt in het kader van - jawel, u raadt het goed - Music for Life. De opbrengst gaat naar hetzelfde goede doel waar wij ons kubb-tornooi voor georganiseerd hebben: 't vierkant wieltje uit Beerse! Allen daarheen dus om voor het goede doel wat te komen drinken en eten en een spelletje te spelen. Je vindt een link naar het evenement op onze Facebookpagina.

Iets anders nog. Voor wie het moeilijk vindt om bij te houden wat hij/zij gedronken en/of gegeten heeft op een spelavond is er een handige smartphone app. De app heet 'tally counter' (enkel op Android) en is een lichte, reclamevrije en gratis app om alles wat je maar wilt te 'turven'. Je kan zelf ingeven wat je juist wil turven dus ook verschillende soorten drankjes die je nuttigt. Op die manier kan je gemakkelijk en overzichtelijk bijhouden wat je zoal drinkt en eet op een spelavond. Te vinden in de play store (enkel via je smartphone): https://play.google.com/store/apps/details?id=de.cliff.strichliste
Voor Iphone zullen er ongetwijfeld gelijkaardige apps zijn en we houden ons aanbevolen voor tips hieromtrent.

Dan rest ons nog enkel om jullie allemaal erg fijne feestdagen te wensen en een fantastisch 2019!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten