Bordspelavond vrij 20/12 & zat 4/1 + spellendag zat 11/1 + spellenbeurs

Als cadeautje voor jullie Kerstmis hebben we meer speelgelegenheid onder de boom liggen! Want wat ben je nu met al die nieuwe spellen, als je ze niet kan spelen? :-)
Naast onze standaard bordspelavonden op vrijdag 20 december en zaterdag 4 januari, staan er namelijk nog wat extra speelmomenten op de planning!

Deze zaterdag is het bijvoorbeeld het 'Games & Comics festival' in Turnhout waar we enkele weken geleden al een mail voor gestuurd hebben omdat er nog demonstrateurs nodig waren. Intussen zijn er voldoende demonstrateurs, maar hopen we ook op voldoende spelers natuurlijk!
Wie zaterdag dus nog geen plannen heeft, kan langskomen in de Warande om gratis heel wat gloednieuwe, maar soms ook ouders, spellen te komen spelen.
Meer info op: https://www.rockpaperpencil.be/

En als dat nog niet voldoende speelgelegenheid is, staat er zaterdag 11 januari weer een spellendag gepland waarbij we vergezeld worden van enkele sympathieke Nederlanders die op verplaatsing komen spelen. Het zaaltje boven Den Anker is een hele dag voor ons gereserveerd en sowieso wordt er vanaf 13.30u gespeeld tot middernacht, maar mogelijk ook al in de voormiddag. Indien dat het geval is, zal dat gemeld worden op onze Facebookpagina waar jullie ongetwijfeld allemaal op geabonneerd zijn. :-)
Er is al een verzoek gekomen om op die dag het nieuwe ontwikkelingsspel van 999 Games 'Western Empires' te spelen. Aangezien dat wel eens meerdere uurtjes in beslag kan nemen, is zo'n spellendag daarvoor wel interessant. Dus wie zich graag meerdere uren vastbijt in een spel, heeft al een goede reden om langs te komen.
Uiteraard is zoals altijd onze clubcollectie weer beschikbaar, net als een hele hoop extra spellen die door onze leden meegenomen worden.

Om af te sluiten wensen we jullie allemaal fantastische feestdagen! Met hopelijk ook tijd om met vrienden of familie gezellig bij een hapje en een drankje een spel te spelen. En laat op onze Facebookpagina gerust weten welke spellen er bij jou onder de boom lagen of wat er met de feestdagen op tafel kwam, altijd interessant! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten