Bordspelavonden op vrijdag 21/2 en zaterdag 7/3 + prototype van 'PARIS' van Game Brewer

Deze vrijdag 21/02 en zaterdag 7/03 staan er weer twee bordspelavonden gepland.

Zoals steeds is iedereen weer gratis en voor niks welkom om gezellig een hoop spellen te spelen. :-)

Zoals steeds zal onze clubcollectie aanwezig zijn alsook de variabele selectie spellen die onze leden steevast meenemen, maar deze keer hebben we nog een extraatje in de aanbieding!
Onze vrienden van de intussen over de hele wereld gekende Turnhoutse spellenuitgever 'Game Brewer' komen hun laatste nieuwe spel 'Paris' demonstreren. Aangezien dit 16 maart op Kickstarter zal verschijnen is dit het ideale moment om voor een keer eens geen blinde aankoop te doen op Kickstarter, maar het spel op voorhand effectief te proberen.

Het spel 'Paris' is van de hand van het bekende auteursduo Kramer & Kiesling dat ons al een hele resem toffe spellen bracht zoals Maharaja, Asara, De paleizen van Carrara, Avonturenland, Coal Baron, Nauticus, Torres, de maskertrilogie Mexica/Java/Tikal enz.
In dit spel probeer je in het Parijs van de 19de eeuw zoveel mogelijk waardevolle gebouwen te kopen in de juiste districten om zoveel mogelijk overwinningspunten te scoren. Het spel bevat een variatie aan bekende spelmechanismen en heeft als troeven dat de speelbeurten kort zijn, de regels toegankelijk zijn, het artwork prachtig is en er op veel manieren punten te scoren zijn.
Abonneer je zeker op hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alvast ook wat artwork van het spel te bekijken.

Tijdens onze vorige spelavond mochten we veel nieuwe gezichten verwelkomen en we hopen uiteraard dat zij de weg naar ons gezellige clubje ook deze keer weer terugvinden.
Een tip voor de nieuwelingen - en sommige oudgedienden - is misschien een appje zoals 'Tally counter' op Android om je consumpties bij te houden zodat je bij vertrek niet moet twijfelen over wat je nu weer allemaal gedronken en/of gegeten hebt.

En we zijn ook nog steeds op zoek naar een extra archiefkast om onze collectie in onder te brengen dus houd een oogje open en laat het ons zeker weten als je er ergens eentje tweedehands ziet staan!

Hopelijk tot vrijdag en zaterdag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten