Spelavonden in juni + tweedehandsverkoopavond!

Beste spellenliefhebbers

De maand juni staat vlak voor de deur dus dat betekent dat ook de eerste zaterdag van de maand in zicht is! Deze zaterdag staat er dus weer een spelavond gepland en ook vrijdag 17 juni kan je weer terecht in wzc Heiberg voor een spelavond.


Tijdens onze spelavond op 17 juni staat er deze keer ook een primeur gepland: we houden namelijk een tweedehandsverkoopavond!


We zijn al een tijdje aan het nadenken over het uitbreiden van onze clubcollectie met recente, Nederlandstalige uitgaves, maar onze kasten zaten wat vol. Er moeten dus wat spellen vertrekken. We hebben heel wat oudere titels in de clubcollectie die door het grote aanbod nieuwe blingbling niet vaak meer uit de kast komen, maar daarom nog geen slechte spellen zijn. Er zijn ook wat spellen die we gekregen hebben van uitgevers, maar die om de een of andere reden nog nooit door iemand gespeeld zijn. 


Enkel een verkoopavond houden om een tiental spellen uit onze collectie te verkopen vonden we wat onnozel, dus hebben we besloten om de verkoopavond open te stellen voor iedereen die iets te koop heeft! En binnen het bestuur zijn er al heel wat toppertjes die de collecties mogen verlaten om plaats te maken voor iets nieuws dus er zal zeker een mooi aanbod zijn.

Iedereen is dus vrij om op die avond spellen te koop aan te bieden en uiteraard ook spellen te kopen.


De verkoopavond start zoals elke spelavond om 20u en zal verlopen volgens onderstaande regeling:

Er zullen enkele tafels en de toog gereserveerd zijn voor de tweedehandsspellen.

Op elk van de tafels zal een blad hangen met de prijs van de aangeboden spellen. Om het efficiënt en gemakkelijk te houden zal er met vaste prijscategorieën gewerkt worden: 2€, 5€, 10€, 15€, 20, +25€. Per bedrag zal er dus een tafel of deel van de toog gereserveerd zijn.

Gelieve op elk spel dat je aanbiedt duidelijk je naam te zetten. Er zullen post-its aanwezig zijn om dat ter plaatse eventueel nog te doen.

Wie een spel wil kopen, neemt het van de tafel en gaat ermee naar de betreffende verkoper om af te rekenen. Betalen liefst gepast of via de gsm (bank app/payconiq).

Wie niet geïnteresseerd is in spellen kopen, kan al aan een spel beginnen, want er worden natuurlijk ook gewoon spellen gespeeld zoals altijd.


Iets om naar uit te kijken dus! er is nog steeds een wegomlegging overigens dus best met de fiets komen of omrijden langs McDonalds.

Speelse groeten

De Spelhamels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten