Bordspelavonden op 4/11 en 24/11 + gratis spellen!

Beste spellenliefhebbers

Hier zijn we weer met onze maandelijkse nieuwsbrief. Wel wat later dan normaal aangezien de eerste spelavond die we met deze nieuwsbrief willen aankondigen morgen al plaatsvindt! Hopelijk niet te laat voor de meesten om ingepland te krijgen. Normaal zou er ook een spelavond zijn op de derde vrijdag van de maand zoals altijd, maar deze maand is dat wat anders. Tijdens het weekend van de derde vrijdag gaat het bestuur namelijk op hun jaarlijks spellenweekend om zoveel mogelijk nieuwe spellen van dit jaar te kunnen testen. De spelavond die dan normaal gepland stond, verschuift met een week naar vrijdag 24 november.

We hebben de laatste tijd wat Nederlandstalige spellen toegevoegd aan onze clubcollectie en na Spiel zijn daar ook de Nederlandse uitgave van Het Witte Kasteel van Himeji door 999 Games bijgekomen en de Duitse versie van het taalonafhankelijke 'My Shelfie' (Total Regal in Duits). Welke spellen er momenteel in onze vaste clubcollectie zitten, kan je altijd terugvinden in de Boardgamegeek-account van de club.

Door al die leuke toevoegingen aan onze collectie beginnen onze kasten stilaan uit hun voegen te barsten en wordt het tijd om de collectie ook weer wat uit te dunnen. In plaats van die spellen verkocht te proberen te krijgen, hebben we besloten om die 'rijkdom' te delen met onze leden en zullen we vanaf de spelavond na ons spellenweekend (24 november dus) elke spelavond 1 spel verloten onder de aanwezigen! 

Voor wie graag wat extra speelmomenten heeft deze week is er ook goed nieuws, want naast de terugkerende spelavonden van andere spellenclubs in de buurt staan er ook twee spellenbeurzen op de planning! Volgende week zondag kan je terecht op Rock Paper Pencil in Turnhout waar ook heel wat Vlaamse uitgevers hun spellen zullen presenteren. Het laatste weekend van november is er weer SPEL in Antwerpen, een heel grote beurs waar je heel veel spellen kan proberen.

Speelse groeten

De Spelhamels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten