Nieuwe spelavonden op 2 december en 15 december + nieuwe aanwinsten!

Nieuwe maand, nieuwe kansen! En dat is deze maand letterlijk te nemen. Niet alleen staan er weer twee spelavonden gepland waarop we met z'n allen telkens proberen wat spellen winnend af te sluiten, er vallen ook deze maand letterlijk weer enkele spellen te winnen. Want op zaterdag 2 december en vrijdag 15 december kan je zoals steeds weer gratis en voor niets komen spelen, maar kan je met wat geluk ook nog eens met een spel meer naar huis gaan dan waarmee je gekomen bent.


Op onze vorige spelavond hebben we voor de eerste keer een loting gedaan om onze spelcollectie wat uit te dunnen wegens beperkte kastruimte en zijn de winnaars naar huis gegaan met de spellen Emira en Regenwormen BBQ. En er zitten er nog wel wat in het aanbod...


Het aanbod spellen dat we nog niet direct weg doen wordt ook telkens weer wat uitgebreid en deze maand mochten we van Pegasus Spiele enkele cadeautjes ontvangen! Deze Duitse uitgeverij bezorgde ons de Engelse versies van het recente expertspel Djinn, het familiespel Moorland, het partyspel The Same Game en de filler Prey Another Day. Voor elk wat wils dus!


Met deze regenachtige en grauwe dagen is er toch niets leuker dan binnen gezellig een spel te spelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten