Heropstart en nieuwe locatie!

 Beste spellenliefhebbers

Na meer dan een jaar van stilte vanuit ons, zijn we hier weer met nieuws, en wat voor nieuws!


We beginnen dat vervelende virus eindelijk onder controle te krijgen door de goedlopende vaccinatiecampagne. We hadden al langer terug aan het spelen kunnen geweest zijn, want officieel mocht het, maar zolang niet iedereen de kans had gekregen volledig gevaccineerd te zijn, vonden we dat toch geen goed idee.

Maar nu is het eindelijk zover, eind augustus zou iedereen die wilde die tweede spuit gehad moeten hebben en kunnen we eindelijk terug opstarten!

Dat betekent dat de eerstvolgende spelavond van De Spelhamels gepland staat op vrijdag 20 augustus, zoals vroeger nog steeds van 20u tot 00.30u! Voor alle duidelijkheid wel onder voorbehoud van nieuwe verstrengingen uiteraard... (fingers crossed)


Er zullen noodgedwongen wel nog enkele coronamaatregelen gelden:

- Enkel toegang voor volledig gevaccineerden

- regelmatig handen ontsmetten (alcoholgel wordt voorzien)

- spellen worden maar 1x per avond gespeeld en gaan daarna 2 weken in quarantaine ;-)

- bij het bewegen van en naar de tafel en in de gangen is het dragen van een mondmasker verplicht, eens aan tafel mag het af

- naam en contactgegevens noteren bij binnenkomst


Het tweede grote nieuws is dat we noodgedwongen op zoek moesten naar een nieuwe speellocatie en na veel heen-en-weer-gemail met de gemeente en private locaties, hebben we eindelijk een nieuwe locatie gevonden! En wat voor eentje: meer dan genoeg parkeergelegenheid vlak voor de deur, voldoende tafels en stoelen om nog te groeien, nog steeds gratis (dus ook onze spelavonden blijven gratis!), uitgebreide keuze aan drank en het zaaltje altijd helemaal voor ons alleen!


Onze dank gaat dus uit naar..

...tromgeroffel...

Woonzorgcentrum Heiberg om ons onderdak te willen bieden!  :-)

De exacte locatie en waar te parkeren kan je vinden via onze blog.


We staan vanaf nu wel zelf in voor de drankvoorziening en ook het afrekenen ervan.

Er is geen bankcontact aanwezig, maar er zal cash betaald kunnen worden of een qr-code gescand kunnen worden om een overschrijving te doen (aan 'payconiq' wordt gewerkt). De bedoeling is dat je je drank zelf haalt en telkens op het daarvoor voorziene blad aanduidt wat je gedronken hebt. Afrekenen kan je dan aan het einde van de avond doen. Dit systeem kan mogelijk nog wijzigen na onze ervaringen van de eerste avonden, maar dit zal dan telkens via de nieuwsbrief gecommuniceerd worden.


We kijken er naar uit om jullie allemaal terug te zien!


Speelse groeten

De Spelhamels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten