Spelavonden in september

Beetje laat, maar hier nog de nieuwsbrief voor september... Als je ons enkel volgt via deze blog, raad ik aan je in te schrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via het formuliertje linksboven.

Nu we terug opgestart zijn, start ook de maandelijkse nieuwsbrief weer op. Deze zal vanaf nu telkens verschijnen in de week voor de 1ste zaterdag van de maand. Ook dit jaar blijven we namelijk de 1ste zaterdag en 3de vrijdag van de maand spelen. We blijven die afwisseling in dagen behouden voor mensen die nog andere hobby's hebben die vastliggen op een vrijdag of zaterdag, op die manier kunnen zij toch 1x per maand eens komen spelen.

De eerstvolgende spelavond staat dus gepland op zaterdag 4 september en de volgende op vrijdag 17 september. In oktober en november zullen we noodgedwongen af moeten wijken van ons vast patroon, dan spelen we wel nog de 1ste zaterdag van oktober (2/10), maar niet de derde vrijdag, maar wel de laatste vrijdag (29/10). In november vervalt onze spelavond op de eerste zaterdag en spelen we enkel de 3de vrijdag (19/11). Meer info daarover in onze volgende nieuwsbrief, maar dan weet je al welke data je moet vrijhouden. ;-)

Onze eerste spelavond sinds 1,5 jaar was alleszins zeer geslaagd: een mooie opkomst (van vooral oude bekenden), de locatie in Heiberg is helemaal goedgekeurd en ook het systeem met afrekenen van de drank is vlekkeloos verlopen. Wie benieuwd is naar wat er zoal gespeeld is geweest, verwijs ik graag door naar onze Facebookpagina waar vandaag nog enkele foto's zullen verschijnen.

We herhalen hieronder ook nog even de coronamaatregelen aangezien die deze maand nog zeker zullen gelden.

- Enkel toegang voor volledig gevaccineerden

- regelmatig handen ontsmetten (alcoholgel wordt voorzien)

- spellen worden maar 1x per avond gespeeld en gaan daarna 2 weken in quarantaine ;-)

- bij het bewegen van en naar de tafel en in de gangen is het dragen van een mondmasker verplicht, eens aan tafel mag het af

- naam en contactgegevens noteren bij binnenkomst en bij symptomen binnen 2 weken na onze spelavond ons op de hoogte brengen zodat we de aanwezige leden kunnen informeren

Hopelijk tot zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten